Site-ul leacurivechi.ro este un proiect din domeniul "remedii naturiste", scopul lui fiind acela de informare si nu unul comercial, motiv pentru care accesul pe site este gratuit. Continutul site-ului este cladit atat prin contributia noastra cat si autilizatorilor.


Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea pe alte site-uri de acelasi profil, sunt prin prezenta strict interzise. Exceptie la distribuirea continutului o au doar autorii in drept al respectivului continut.


POLITICA DE COPYRIGHT

Categorii de continut

Continutul si elementele de grafica ale site-ului leacurivechi.ro, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin site-ului leacurivechi.ro si reprezinta Continutul Leacuri vechi. Este interzisa copierea si publicarea continutului Leacuri vechi pe alte site-uri, exceptie facand doar autorii respectivului continut.

Utilizarea continutului

Continutul leacurivechi.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al leacurivechi.ro. Execptie doar pentru autorii continutului pentru care nu s-a semnat un contract de exclusivitate.


Important

Site-ul Leacuri vechi nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate din face parte respectivul continut.


Acordul scris se cere pentru:

  • reproducerea sau stocarea Continutului leacurivechi.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului leacurivechi.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea leacurivechi.ro.

In oricare dintre cazurile contrare, leacurivechi.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copyright-ului.


Orice utilizare a continutului leacurivechi.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului leacurivechi.ro in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris la adresa din pagina noastra de contact.


Limitarea raspunderii

leacurivechi.ro nu poate garanta implicit sau expres, pentru continutul de pe site si pentru continutul oferit de partenerii sai.

leacurivechi.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe leacurivechi.ro.

De asemenea, leacurivechi.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site.

De asemenea, leacurivechi.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.


In privinta continutului publicat cu erori sau care nu respecta alte politici de copyright, Leacuri vechi va lua masuri de indata ce se semnaleaza o astfel de problema (formular de sugestii si contact). Continutul fiind publicat de utilizatori atat anonimi cat si membri este absolut imposibil ca Leacuri vechi sa verifice 100% acuratetea informatiei.


Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul leacurivechi.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-urilor.


Pentru caz de forta majora, leacurivechi.ro impreuna cu colaboratorii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic de la leacurivechi.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele leacurivechi.ro, erorile de operare, greva, etc.


leacurivechi.ro isi rezerva drepul de a modifica aceste conditii in orice moment, fara o notificare prealabila, motiv pentru care va recomandam revenirea periodica pe aceasta pagina pentru citirea acestor termeni si conditii.


Solutionarea litigiilor

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, cu toate efectele juridice pe care acceptarea lor le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.