Ceaiul de aronia făcut în casă
Timp de preparare3 min
Timp de așteptare5 min
Timp de gătire2 min
Gata în10 min
Aronia este cunoscută ca fiind cel mai puternic antioxidant. Este fructul cu cel mai ridicat conținut de vitamina P.
Porții
O cană de ceai de aronia
Ingrediente
Preparare
- Se fierbe apa.
Se pune aronia uscată într-o cană.
Se toarnă apă fierbinte în cană și se lasă la infuzat între 3 și 5 minute cu un capac deasupra.
După infuzare, se strecoară ceaiul și se servește îndulcit cu miere.
Observații
Se recomandă adăugarea mierii de albine atunci când ceaiul s-a mai răcit (~40 grade C) pentru a nu distruge din proprietățile acesteia.
Aronia uscată am obținut-o din pulpa de la sucul de aronia, pusă la uscat.
Aronia uscată am obținut-o din pulpa de la sucul de aronia, pusă la uscat.
Administrare
Se pot servi zilnic intre 3 și 5 căni de ceai.
Efecte
- Este considerat cel mai bogat fruct în antioxidanți,
- Este fructul cu cel mai ridicat conținut de vitamina P,
- Întărește sistemul imunitar,
- Echilibrează metabolismul și scade nivelul hormonilor de stres,
- Îmbunătățește circulația sangvină și susține sistemul cardiovascular,
- Ajutor eficient în tratamentul hipertensiunii arteriale,
- Ajutor în tratamentul diabetului,
- Ajutor în probleme gastrice,
- Util în tratamentul cancerului colo-rectal și mamar,
- Efect anti-inflamator, anti-viral și anti-bacterian,
- Susține funcționarea sănătoasă a ochilor,
- Ajută la slăbit și la regularizarea greutății,
- Ajută la diminuarea inflamației în cazuri de colită ulcerativă
Nu există comentarii
Evaluează acest remediu:
=
Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.