Ceai tonic de aronia și cătină uscată
Timp de preparare3 min
Timp de așteptare5 min
Timp de gătire3 min
Gata în11 min
Un puternic antioxidant și vitaminizant. Ideal în perioadele în care se răcește ușor.
Porții
O cană
Ingrediente
Preparare
- Se fierbe apa.
Se pune aronia și cătină uscată într-o cană.
Se toarnă apă fierbinte în cană și se lasă la infuzat între 3 și 5 minute cu un capac deasupra.
După infuzare, se strecoară ceaiul și se servește îndulcit cu miere.
Observații
Se recomandă adăugarea mierii de albine atunci când ceaiul s-a mai răcit (~40 grade C) pentru a nu distruge din proprietățile acesteia.
Administrare
Se pot servi zilnic intre 3 și 5 căni de ceai.
Efecte
- un tonic puternic
- un remediu bun împotriva răcelilor
- crește imunitatea
- bogat în vitamina C (cătină) și vitamina P (aronia)
- bogat în antioxidanți
- echilibrează metabolismul și scade hormonii de stres,
- îmbunătățește circulația sângelui și susține sistemul cardiovascular;
- ajutor în tratamentul diabetului;
- util în tratamentul cancerului colorectal și al sânului;
- efect antiinflamator, anti-viral și anti-bacterian;
- susține funcționarea sănătoasă a ochilor;
- ajută la slăbit și la ajustarea în greutate
Nu există comentarii
Evaluează acest remediu:
=
Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.