Ceaiul de cătină făcut acasă
Timp de preparare3 min
Timp de așteptare5 min
Timp de gătire2 min
Gata în10 min
Vitaminiziant, bogat în vitamina C, susține imunitatea
Porții
1 ceașcă de ceai de cătină
Ingrediente
Preparare
- Se fierbe apa.
Se pune cătină uscată într-o cană.
Se toarnă apă fierbinte în cană și se lasă la infuzat între 3 și 5 minute cu un capac deasupra.
După infuzare, se strecoară ceaiul și se servește îndulcit cu miere.
Observații
Se recomandă adăugarea mierii de albine atunci când ceaiul s-a mai răcit (~40 grade C) pentru a nu distruge din proprietățile acesteia.
Administrare
Se pot servi zilnic intre 3 și 5 căni de ceai.
Efecte
- un remediu bun împotriva răcelilor
- crește imunitatea
- vitaminizant
- bogat în vitamina C
- tonic
Nu există comentarii
Evaluează acest remediu:
=
Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.