Macerat de ceapă, miere și vin
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare24 ore
Gata în24 h 10 m
Maceratul de ceapă, miere și vin te scapă de tuse, dureri de cap, de gât cauzate de sinuzite
Ingrediente
Materiale
- recipient
Preparare
- Se spală și apoi curăță ceapa.
- Se toaca mărunt ceapa.
- Se pune ceapa tocată într-un recipient, apoi se toarnă vinul și la final adaug mierea. Se amesteca bine pana se dizolva mierea.
- Închideți recipientul ermetic și lăsați la macerat 10 zile, într-un loc călduț. agitând periodic.
- După 10 zile strecurați preparatul și păstrați doar lichidul din care se beau 3-4 linguri pe zi.
- Se păstrează la rece.
Administrare
Se beau 3-4 linguri pe zi.
Efecte și beneficii
- curăță eficient venele și arterele
- te scapă de tuse, dureri de cap, de gât cauzate de sinuzite


Comentarii