Macerat de ceapă, miere și vin

Macerate Foarte ușor Abonați-vă la canalul YouTube
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare24 ore
Gata în24 h 10 m

Maceratul de ceapă, miere și vin te scapă de tuse, dureri de cap, de gât cauzate de sinuzite

Ingrediente


Materiale

- recipient

Preparare

  • Se spală și apoi curăță ceapa.
  • Se toaca mărunt ceapa.
  • Se pune ceapa tocata într-un recipient, apoi se toarnă vinul și la final adaug mierea. Se amesteca bine pana se dizolva mierea.
  • Închideți recipientul ermetic și lăsați la macerat 10 zile, într-un loc călduț. agitând periodic.
  • După 10 zile strecurați preparatul și păstrați doar lichidul din care se beau 3-4 linguri pe zi.
  • Se păstrează la rece.

Administrare

Se beau 3-4 linguri pe zi.

Efecte și beneficii

Comentarii

Evaluează acest remediu:




Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.