Macerat de ceapă, miere și vin

Macerate Foarte ușor Abonați-vă la canalul YouTube
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare24 hours
Timp de gătire--
Gata în24 h 10 m

Maceratul de ceapă, miere și vin te scapă de tuse, dureri de cap, de gât cauzate de sinuzite

Ingrediente


Materiale

  • - recipient

Preparare

  • Se spală și apoi curăță ceapa.
  • Se toaca mărunt ceapa.
  • Se pune ceapa tocata într-un recipient, apoi se toarnă vinul și la final adaug mierea. Se amesteca bine pana se dizolva mierea.
  • Închideți recipientul ermetic și lăsați la macerat 10 zile, într-un loc călduț. agitând periodic.
  • După 10 zile strecurați preparatul și păstrați doar lichidul din care se beau 3-4 linguri pe zi.
  • Se păstrează la rece.

Administrare

Se beau 3-4 linguri pe zi.

Efecte

  • curăță eficient venele și arterele
  • te scapă de tuse, dureri de cap, de gât cauzate de sinuzite
Evaluează acest remediu:
Generați un alt cod securizat=