Macerat de ceapă și pătrunjel în vin alb cu miere

Macerate Ușor 50 porții Abonați-vă la canalul YouTube
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare7 zile
Timp de gătire--
Gata în7 zile 10 m

Macerat care curăță eficient venele și arterele, calmează durerile de gât, cap, sinuzite...

Porții

50 de linguri (o lingură fiind o porție)

Ingrediente


Materiale

  • - un recipient (borcan)

Preparare

  • Spălați cepele roșii, tocați-le mărunt și adăugați-le într-un recipient de sticlă.
  • Turnați vinul alb natural peste ele.
  • Separat puneți la fiert rădăcină de pătrunjel spălată, curățată și mărunțită împreună cu frunzele de pătrunjel tocate.
  • Lăsați totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. Strecurați după ce s-a răcit.
  • Amestecați maceratul de ceapă în vin alb cu lichidul strecurat și adăugați 150 ml de miere. Î
  • Închideți recipientul ermetic și lăsați la macerat 7 zile, agitând periodic. După o săptămână strecurați preparatul.
Observații
Ceapa roșie: scade nivelul zahărului din sânge.
Mierea de albine: reduce riscul bolilor de inimă.
Frunzele de pătrunjel: mențin sub control tensiunea arteriala.
Rădăcina de pătrunjel: regenerează vasele sanguine.

Administrare

Consumați 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese, până terminați întreaga cantitate.

Efecte

  • curăță eficient venele și arterele
  • întărește venele de sânge și arterele
  • reduce riscul bolilor de inimă
  • scade colesterolul
Evaluează acest remediu:
Generați un alt cod securizat=