Macerat care curăță eficient venele și arterele, calmează durerile de gât, cap, sinuzite...
Porții
50 de linguri (o lingură fiind o porție)
Ingrediente
Materiale
- un recipient (borcan)
Preparare
Spălați cepele roșii, tocați-le mărunt și adăugați-le într-un recipient de sticlă.
Turnați vinul alb natural peste ele.
Separat puneți la fiert rădăcină de pătrunjel spălată, curățată și mărunțită împreună cu frunzele de pătrunjel tocate.
Lăsați totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. Strecurați după ce s-a răcit.
Amestecați maceratul de ceapă în vin alb cu lichidul strecurat și adăugați 150 ml de miere. Î
Închideți recipientul ermetic și lăsați la macerat 7 zile, agitând periodic. După o săptămână strecurați preparatul.
Administrare
Consumați 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese, până terminați întreaga cantitate.
Observații
Ceapa roșie: scade nivelul zahărului din sânge. Mierea de albine: reduce riscul bolilor de inimă. Frunzele de pătrunjel: mențin sub control tensiunea arteriala. Rădăcina de pătrunjel: regenerează vasele sanguine.
Comentarii