Remediu pentru tuse cu ceapă, cartof și măr crud
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare10 min
Timp de gătire20 min
Gata în40 min
Calmează tusea seacă și tusea cu expectorații.
Porții
25 linguri (o lingură ~ 20g)
Ingrediente
Preparare
- Se spală cartoful, ceapa și mărul. Se curăță de coajă cartoful. Mărul și ceapa se lasă cu tot cu coajă. Apoi se taie toate în bucăți mari (în doua, în patru, în funcție de mărime).
- Se pune 1 litru de apă la fiert.
- Când începe sa fiarbă apa, se adaugă cartoful, ceapa și mărul și se lasă la fiert, la foc mic până apa scade la jumătate.
- La final, se acoperă cu un capac și se mai lasă 10 minute să se liniștească.
- Se strecoară și se consumă lichidul, câte o lingură de fiertură de 3-5 ori pe zi.
Administrare
Se administrează câte 1 lingură de fiertură de 3-5 ori pe zi, în general înainte de mase.
Efecte
- calmează tusea seacă
- calmează tusea cu expectorații
Nu există comentarii
Evaluează acest remediu:
=
Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.
De aceea, pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.