Macerat de ceapă în apă cu miere pentru tuse, dureri în gât, răceli

Macerate Foarte ușor 5 porții Abonați-vă la canalul YouTube
Timp de preparare10 min
Timp de așteptare12 hours
Timp de gătire--
Gata în12 h 10 m

Maceratul de ceapă, un remediu simplu de realizat acasă pentru tuse, dureri de gât, răceli.

Porții

5 portii a ~ 100ml pentru o zi

Ingrediente

Cost estimativ: 0.2

Preparare

  • Se spală ceapa, se curăță și apoi se taie felii.
  • Se pune într-un recipient ceapa feliată, peste care se adaugă apa și mierea (zahărul) și se amestecă.
  • Se sigilează ermetic recipientul și se lasă 12 ore la macerat.

Administrare

Se beau ~100 ml la 2 ore. După o zi de tratament, ar trebui să simțiți o ameliorare. Se poate continua până la la 3 zile. Dacă după prima zi nu simțiți nici o ameliorare, consultați un medic.

Efecte

  • calmează tusea, durerile de gât
  • expectorant
  • protejează împotriva răcelilor
  • remediu natural pentru amigdalită

Efecte secundare

- în cantități mari poate deveni diuretic
Evaluează acest remediu:
Generați un alt cod securizat=