Apilarnilul se păstrează numai la congelator.
Polenul crud se păstrează numai la congelator.
Lăptișor de matcă pur se păstrează în frigider (2-4ºC);
Administrare
→ Se recomandă consumul a 1-3 lingurițe/zi, câte una, cu 30 de minute înaintea meselor principale, însă nu mai târziu de ora 18, deoarece are efect energizant și poate crea la insomnii.
→ Se recomandă două cure pe an, a câte 3 luni, în perioadele de tomnă și primăvară, pentru o imunizare maximă.
→ Se recomandă administrarea sub-lingual (sub limbă), cu dizolvare lentă, pentru o mai bună absorbție.
→ Se poate dilua în apă plată și apoi bea ușor, cu înghițituri mici, în decursul a câtorva secunde.
Alte informații
→ Apilarnilul, datorită conținutului relativ mare de testosteron, este recomandat sportivilor și persoanelor care fac mult efort fizic și intelectual susținut.
→ Apilarnilul mai este numit în moldova și lapte de buhai, de la tăuraș, de la vigoarea pe care o dă bărbaților.
→ Apilarnil vine de la API-LAR-NIL (APIcola, LARvele de trântor și NIL inițialele numelui celui care a inventat produsul N. ILiesiu).
→ În momentul recoltării o larvă de trântor conține un număr uriaș de celule sexuale, și anume peste 10 milioane de spermatozoizi;
→ Anabolismul sau asimilația este procesul metabolic care transformă materiile nutritive introduse în organism în substanțe proprii acestuia, consumându-se și energie. În timpul anabolismului se sintetizează substanțe organice complexe (ca proteinele, grăsimile și zaharurile), unele dintre acestea depunându-se în organism ca rezerve (wikipedia).
→ Ginseng-ul (planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire) contribuie la sporirea randamentului fizic și mental, întărește memoria, fortifică sistemul nervos central și periferic, stimulează creșterea imunității, susține aparatul cardiovascular, facilitând circulația sângelui.
→ Lăptișor de matcă este o substanță sintetizată de albine pentru a hrăni matca și larvele, fiind singura sursa de "Acid 10-HDA" și "Acetil Colină, având un conținut bogat de aminoacizi, colagen, minerale și vitamine (în special B-uri).
→ Maca este o plantă care ajută la menținerea rezistentei și a vitalității, susține performantele fizice și mentale, reglează nivelul de hormoni, disfuncțiile sexuale, crește libidoul și susține dezvoltarea masei musculare.
→ Polenul este format dintr-un amestec de salivă de albine, nectar și polen de plante care se prinde de spatele piciorușelor albinelor lucrătoare. Acesta este bogat în aminoacizi, minerale, vitamine și antioxidanți.
→ Tribulus terrestris este un supliment folosit pentru creșterea testosteronului, libidoului și îmbunătățirea performanței sportive.
→ Măceșele sunt fructe bogate în vitamine și substanțe nutritive, ce au multiple beneficii asupra sănătății fizice și psihice, ajutând la întărirea sistemului imunitar, la prevenirea bolilor cardio-vasculare și la buna funcționare a sistemului digestiv.