- Se poate consuma și ca băutură răcoritoare (2lg) cu apă minerală sau plată (200ml).
- Poate fi folosit și în diverse cocktail-uri, topping-uri sau la gătit.
! Se recomandă cure de 2-4 săptămâni, mai ales în perioada de toamnă - iarnă.
- antioxidant puternic
- întărește imunitatea organismului
- energizant natural
- previne răcelile și gripele, protejează organismul de infecții virale
- bogat în vitamina C, A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P
- bogat în minerale fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu
- bogat în acizi grași Omega 3, 6, 7, 9
- ajută vederea
- susține sistemul nervos
- bogat în fibre
- lupta împotriva cancerului
- contribuie la sănătatea inimii, reducând colesterolul rău (LDL), trigliceridele
- hepato-protector
- efect anti-diabetic
- încetinește procesul de îmbătrânire celulară
- protejează ficatul
- ajută sistemul digestiv și ajută la pierderea în greutate
- protejează corpul de intoxicații
- reduce stresul și tratează anemia, depresia
- reduce inflamațiile
- diuretic în cazul cantităților exagerate
- persoanele care suferă de afecțiuni ale stomacului trebuie să ceară recomandarea medicului
- de cerut recomandarea medicului în perioada sarcinii și a alăptării
- atenție în cazul tratament pe baza de medicamente anticoagulante sau antiplachetare
- nerecomandat în gastrite, ulcere gastrice
- Se va păstra doar la frigider, închis ermetic, maxim 6 luni.
- Energie și imunitate de fier cu 5 ingrediente
Conținutul acestei pagini este informativ.
De aceea, pentru un disgnostic si tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.


CătinaFructeCătina, cea mai bogată sursă de polivitamine 
AroniaFructeTot ce trebuie să știi despre fructele de aronia 
ImunitateAfecțiuni sistem imunitarImunitate scăzută, Cum să-ți crești imunitatea?, Imunostimulatoare 
Răceală și gripăAfecțiuni sistem imunitarRăceala și gripa: diferențe, cauze și simptome, remedii naturiste